h1

“ali bali ali bali bi…”

august 24, 2011

Kom og lyt med når Hvidovre Hovedbibliotek får besøg af sanger, forfatter, musiklærer og tidligere viceinspektør på Hvidovre Ungdomsskole, Niels Skriver. I juni måned udgav han bogen ”Ali Bali Bi – Folk, fakta og anekdoter fra Storkespringvandet til Vise Vers Huset” om folkemusikken og de steder i København, hvor den opstod i 60’erne. I tyve år frem mod midtfirserne var Niels Skriver særdeles aktiv på den københavnske folkemusikscene sammen med bl.a. Cæsar, Erik Grip og Sebastian, og bogen afslører et væld af historier og personlige beretninger fra denne bemærkelsesværdige tid.

Foredraget på Hvidovre Hovedbibliotek vil i samme dur byde på sjove anekdoter fra svundne tider og bliver krydret med nostalgiske guitartoner fra Niels Skriver. Alle, der interesserer sig for den danske folkemusiks guldalder og har lyst til at høre om de personligheder, der prægede scenen og gjorde den til noget helt særligt, er velkomne til dette foredrag.

Det hele foregår på Hvidovre Hovedbibliotek, Hvidovrevej 280, torsdag den 1. september kl. 19, og de gratis billetter kan rekvireres på telefon 3639 2050, på http://www.HvidovreBilletten.dk/ eller på bibliotekerne i Hvidovre.

Læs mere om Niels Skriver på hans hjemmeside.

/Rosenblad

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: