h1

Intim Uhørt-koncert med en af Danmarks bedste sangerinder

marts 30, 2012

Mange har indspillet og optrådt med Billie Holidays sange, men ingen som Kira Skov. Nu kommer den karismatiske sangerinde forbi Hvidovre til en særlig Uhørt-koncert i Teater Vestvolden, med den nye, anmelderroste udgivelse “Memories of days gone by” i bagagen. Et album, der er blevet til efter livslang inspiration fra den ikoniske jazzsangerinde.

Med sin intense performance og kraftfulde vokal undlader Kira Skov dog ethvert forsøg på at lyde som Billie Holiday, men gør sangene til sine helt egne. Det er der kommet et smukt album ud af, der ud over Holidays klassikere også består af nye sange, skrevet af Kira Skov selv og bassisten Nicolai Munch-Hansen.

Som opvarmning til Kira Skov kan man samme aften opleve den unge danske singer-songwriter Signe Vange, som er pladeaktuel med albummet “When silence is too loud” – følsomme og luftige sange, der sammenvæver lyse klavertoner og skrøbelige vokaler.

Det hele kan opleves torsdag 19. april kl. 19.00 i Teater Vestvolden, Høvedstensvej 49, 2650 Hvidovre. Billetter koster 100 kr., og der er en fadøl eller en sodavand inkluderet i prisen. Billetter kan købes på HvidovreBilletten.dk eller på tlf. 3639 2050. Læs mere om Uhørt på www.uhort.dk.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: