h1

De bedste musikindkøb – marts 2013

april 16, 2013
 
 John Talabot: fIN
 Talabot1

Virkelig stærkt og stemningsfuldt album fra spanske Talabot. Den vuggende, ofte house-inspirerede bund, bliver garneret med bl.a. asiatisk- og afrikansk-klingende toner. Hør fx Oro y Sangre – kombinationen af skrig og bongotrommer har, mig bekendt, aldrig lydt bedre.

 Lån albummet her

Iceage: You’re Nothing
Iceage

De københavnske punks, hvis debutalbum tog musikverden med storm, er ude med den svære toer. Forventningerne var massive, og jeg må sige, at det her album indfrier dem til fulde.

Lån albummet her

 My Bloody Valentine: M b v
 My Første album i 21 år! Genhøret med de gamle støjpop-pionerer er som at støde på en god, gammel bekendt, man havde glemt, men genkender med det samme. Guitarer og melodier er stadig svimlende og drømmende, men en ny “Loveless” bliver det dog aldrig.

Lån albummet her

Kashmir: E.A.R.
Kashmir

Dogmerne med de 12 numre på 12 måneder med 12 spor og 12 instrumenter har vist sig at være en god kickstarter for bandets kreative proces. Respekt til Kashmir for endnu en gang at gå nye veje og udfordre sig selv.

Lån albummet her

Sound of Copenhagen vol. 10

 socvol10

Altid spændende compilation, denne gang bl.a. med guf i form af Kasper Nørlund fra Spleen Uniteds remix af MØ’s Pilgrim, og et lækkert electroblues-track fra odenseanske Thom Catt.

Lån albummet her

Flume: Flume

flume-flume_h Debutalbum fra den 20-årige australske beatmager Harley Streten. Minder om f.eks. Hudson Mohawke eller Rustie, men med en mere poppet og vokaldrevet tilgang.

Lån albummet her

Town Portal: Chronopoly

town

Danske Town Portal albumdebuterer med et på alle måder flot udspil, som byder på melodisk math rock i den hårdere ende af spektret. Deres bandnavn er i øvrigt noget, der glæder en gammel “Diablo”-fan.

Lån albummet her

/thorlund

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: