h1

De bedste musikindkøb – april 2013

maj 17, 2013
Devendra Banhart: Mala
mala

Efter nogle pjattede hippieagtige plader er Banhart endelig tilbage der, hvor han startede. Det betyder 1. klasses singer-songer-writer-kompositioner med det skæve twist, som er hans unikke varemærke.

Lån albummet her

Boho Dancer: Gemini
BohoDancer_260x260

Tidligere vindere af Karrierekanonen, trioen Boho Dancer giver lytterne en flot opvisning ud i  americana – eller på dansk; moderne country med et rock-twist (..eller moderne rock med et country-twist!).

Lån albummet her

 Cave Singers: Naomi
cave Bandets fjerde album er mere indierocket end de forrige og består af en samling markante sange med Pete Quirks unikke vokal i forgrunden + rullende og levende trommespil fra Marty Lund samt stemningsfuld fingerpicking-guitar fra Derek Fudesco.

Lån albummet her

Håkan Hellström: Det kommer aldrig va över för mig
hakan-550px Så er den svenske charmør og popkonge på banen igen, kækt proklamerende, at han altså bare fortsætter derudaf. Og det tror man på! Selvom det måske er et af hans svageste albums, så holder det stadig en tårnhøj standard, hvad gælder catchy pop, som det kun kan laves ovre hos broderfolket.

Lån albummet her

Low: the invisible way

Low_-_The_Invisible_Way

En gang deprimeret – altid deprimeret. Det kunne være livsfilosofien for dette efterhånden klassiske slowgaze-band. Ligesom de foregående albums er der tale om indadvendt tristesse, som klinger smukt – og på én gang jordnært og drømmeagtigt.

Lån albummet her

Mellemblond: Lysvågen

mellemblond Den danske gruppe Mellemblond, som er centreret omkring sangeren og sangskriver Kristoffer Munck Mortensen, har præsteret deres hidtil bedste udgivelse. Et lille dansksproget mesterværk, hvis du spørger mig. Og ligesom med foregående anbefaling skal man gerne være i sovekammer-melankolsk stemning (eller også bliver du det!).

Lån albummet her

Men: New moon

men

Vi slutter af med en amerikansk rock’n’roll-fest! Der er intet nyt under solen, når man hører mændene i Brooklyn-bandet fyre den af – men hold k… hvor de gør det godt – yeah!

Lån albummet her

/Rosenblad

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: