h1

Musikalsk sammenstød med Rangleklods, Kaliber, L.I.G.A. og Vild $mith

august 20, 2013

 HB_poster_A1 - til at maile rundt NB. omdøb filnavnet

Hele fire bands rammer Vestegnens Kulturuge, når Uhørt og Musikfabrikken i samarbejde med Hvidovre Kultur- og Musikråd leverer en unik musikpakke d. 13. september  i Medborgerhuset.

Rangleklods er jo en personlig favorit her bland bloggens smagsdommere. Med en legende og eksperimenterende tilgang leverer gruppen dansable og tankevækkende numre – midt mellem det programmerede og det organiske. Med udgivelsen af debutalbummet: ‘Beekeeper’ blev 2012 året, hvor Rangleklods forlod den musikalske undergrund til fordel for et bredere publikum.

Vi er stolte af at kunne præsentere Rangleklods i en helt speciel setting – midt imellem bogreolerne på Hvidovre Hovedbibliotek.

Kaliber består af to rappere og to sangere, som leverer autentisk vestegns-westcoast. Tekstuniverset kredser om gruppens baggrund på Vestegnen med det, de selv kalder for “dårligt selskab”. I dag har de lagt kriminaliteten bag sig, og leverer i stedet historier fra gaden. Selvom Kaliber først blev dannet i 2010, har gruppen fået hul igennem til det brede publikum som vindere af P3’s KarriereKanonen i 2012, og med gennembrudssinglen “Vest for København”:

Pop-trioen L.I.G.A leverer sange med oprigtige tekster og smittende energi. Gruppen er hen over sommeren stormet frem med deres single: “Skylder dig ik’ noget” – et fængende og dansabelt popnummer, der blander hiphop med Motown. Gruppens medlemmer er alle i starten af 20’erne. De unge talenter mødte hinanden ved en tilfældighed, men der kom for alvor skub i tingene, da de indgik et samarbejde med den legendariske, danske producer og sangerskriver Chief 1. Selvom L.I.G.A stadig er grønne, er forventningerne til gruppen tårnhøje.

Rap-trioen Vild $mith er nyeste stjerneskud på den danske hiphop-himmel. Gruppen, der lige er blevet kåret som dette års vinder af KarriereKanonen, besidder en stor underholdningsværdi med flabede og humoristiske tekster, der med ironisk distance gør op med rapverdenens klichéer. De fængende omkvæd over electro-inspirerede beats skaber sikre festhymner såsom nummeret “Vild idag=$yg i morgen”:

Praktisk info
Den firdobbelte koncert med Rangleklods, Kaliber, L.I.G.A og Vild $mith er blevet til i samarbejde med Hvidovre Kommune i anledning af Vestegnens Kulturuge i uge 37, og arrangeres med støtte fra Hvidovre Kulturråd og Hvidovre Musikråd. Aftenen er delt op i to sektioner, hvor Rangleklods optræder på Hvidovre Hovedbibliotek, mens Kaliber, L.I.G.A og Vild $mith spiller i Hvidovre Medborgersal.

Rangleklods – Fredag d. 13. september kl. 20 på Hvidovre Hovedbibliotek, Hvidovrevej 280, 2650 Hvidovre. Entré: 80 kr. inkl. billetgebyr. Billetter købes på billetlugen.dk eller på bibliotekerne i Hvidovre. OBS. Der er et begrænset antal pladser til koncerten på Hovedbiblioteket. En billet til Rangleklods giver også adgang til koncerten med L.I.G.A, Kaliber og Vild $mith, så det handler om at være hurtigt ude.

Kaliber + L.I.G.A + Vild $mith – Fredag d. 13. september fra kl. 21.20 i Hvidovre Medborgersal, Hvidovrevej 280, 2650Hvidovre. Entré: 80 kr. inkl. billetgebyr. Billetter købes på billetlugen.dk eller på bibliotekerne i Hvidovre.

Læs mere om Vestegnens Kulturuge og om arrangementet her.

 /thorlund

 

 

,

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: