h1

De bedste musikindkøb – sommer 2013

september 23, 2013
Portugal. The Man: Evil friends
Portugal-the-Man-Evil-Friends Ikke fra Portugal men fra Portland, USA. Glimrende, charmerende og catchy indiepop. Lån albummet her
Still Corners: Strange pleasures
StillCorners_StrangePleasures-300x300 Englændernes andet album byder på shoegazende dream pop og electropop. “Hittet” Berlin Lovers har været sommerens store hit for undertegnede.Lån albummet her
Youroland: Requiem
Youroland Requiem Introvert støjrock-dødsmesse, som ikke er for de sarte sjæle. Lad dig blive rystet igennem og hør stor kunst tale!Lån albummet her
Jon Hopkins: Immunity
Jon_Hopkins_immunity Hopkins’ fjerde album byder på elektronisk genialitet, vellyd og og minimalisme direkte fra natklubben i dunkel-landet London.Lån albummet her
Ulige Numre: Nu til dags
Ulige numre Ikke helt den produktion, jeg havde håbet på, men alligevel uden at fjerne bandets charme og nerve. Et album som langt hen ad vejen lever op til den hype, der har været omkring bandet, siden de storhittede med København.Lån albummet her
Swim Deep: Where the heaven are we
Swimdeep Opdatering af britpoppen anno 2013. Kombineret med billedet af de 90’erne-lignende grønskollinger på coverets forside, appellerer dette måske ikke til dig ved første gennemsyn. Men lad dig ikke forvirre af indpakningen – det ER bedre, end det ser ud!

Lån albummet her

Washed Out: Paracosm
washedout DIY-soveværelseskunstneren Ernest Greene gør sig udi drømmende og stemningsfuld pop præget af et varmt og organisk lydbillede. Også smukt som baggrundsmuzak.

Lån albummet her

Pet Shop Boys: Electric
pet-shop-boys-electric Drengene fra dyreforretningen er tilbage og i stor stil. Popmusik med stort vid, appel og erfaring. Stor respekt herfra.

Lån albummet her

Silver 6: First time won’t kill you
Silver-6-album-cover Supergruppe bestående af et hold fremragende musikere, der blandt andet har spillet med Raveo­net­tes, The Aste­roids Galaxy Tour, Howl Baby Howl, Niko­laj Nørlund, Marie Fisker og 4 Guys From the Future.

Lån albummet her

Moderat: II
Moderat-II Albummet er blevet rost til skyerne af de fleste anmeldere, og forståeligt nok. Utrolig intelligent elektronisk popmusik fra Tyskland – som det kun kan fremstilles dernede, vil mange måske mene.

Lån albummet her

White Lies: Big TV
Whitelies Storladen pop fra populære White Lies. Hvis man, ligesom jeg, mener, at Editors på deres sidste udspil er blevet alt for tyste og modne, kan man med glæde indtage Big TV i stedet.
Lån albummet her
Franz Ferdinand: Right thoughts, right words, right action
Right_Thoughts_Right_Words_Right_Action Længe ventet comeback fra de skotske post”punkere”. Denne gang mere post end punk! Et helt ok udspil, som desværre også  mangler lidt af det skæve samt den frækhed, man fandt på de to første udspil.

Lån albummet her

PRE-Be-UN: Clean spasm
PreBeUn-260x260 Flabet og fin psykedelisk popart fra den danske kunstner PRE-Be-UN med det borgerlige navn Nicolai Kleinermann.

Lån albummet her

Pinkunoizu: The drop
pinkunoizu Banebrydende anderledes, dansk rockalbum af international klasse. Lur mig, om de ikke bliver store…

Lån albummet her

Holter, Julia: Loud city song
Julia-holter-loud-city-song-8.12.2013 Alternativ artpop singer-songwriter af Guds nåde. Smukt, anderledes og overlegent.

Lån albummet her

/Rosenblad

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: