h1

Peerish – med egne ord

december 13, 2013

Noah Rosanes & Peerish by photographer Lukas Renlund

Når du kigger forbi musikafdelingen på Hvidovre Hovedbibliotek vil du bemærke en udstillingshylde, der rummer en elegant grøn mulepose med påtrykte guldbogstaver. Nede i denne gemmer der sig en vaskeægte vinylplade med musikeren, forfatteren og Hvidovre-borgeren Peerish aka Per Bloch. Der er nemlig ikke tale om nogen ordinær vinylemballage men derimod om poser i forskellige farver, som udgør pladens cover. Man vælger altså sin foretrukne farve og får hermed et ganske unikt produkt.

I oktober gæstede Per Bloch biblioteket, hvor han fortalte om sin nye plade, og efterfølgende var han også på visit på hovedbiblioteket i København for at holde en lignende seance.

Pladen, der består af drømmende og poetisk, cut-up electronica, er blevet rigtigt pænt modtaget af anmelderne, og her på bloggen er det en fornøjelse at kunne præsentere en track-by-track gennemgang af dette værk ved navn Mezzosphere. Med andre ord kunstnerens egen, detaljerede indføring i værket, som er yderst interessant i en lyttesituation. Klik lige her for at downloade nummer-for-nummer-gennemgangen.

Vinylen kan du reservere her.

Se også den nye video til nummeret Grey, som også er omtalt i Peerish’ gennemgang.

/Rosenblad

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: