h1

Nyt på hylderne – marts 2016

april 1, 2016

EXEC – The Limber Real

Exec er lyden af Troels Abrahamsen, et klaver og nogle milde effekter – intet andet. Det resulterer i et bravt og flot soloudspil. (Soundvenue)

Lån pladen på biblioteket

 

Nive & the Deer Children – Feet First

Nyeste album fra den grønlandske singer-songwriter Nive Nielsen er en eklektisk og forfriskende samling af skæve kompositioner med referencer til indie-folk og -pop og jazz. (Gaffa)

Lån cd’en på biblioteket

 

Hymns from Nineveh – Sunday Music

Jonas H. Petersen er delvist tilbage i popland efter hans foregående, mere mørke og eksperimenterende eskapader. Første halvdel af den nye plade er i hvert fald melodiøs pop, som han så godt som er den eneste i Danmark, som kan lave den.

Lån cd’en på biblioteket

 

Wild Nothing – Life of Pause

Jack Tatum, mastermindet bag Wild Nothing, har ikke forladt sin tydelige fascination af 80’erne på sit tredje album, men “Life of Pause” spreder alligevel udtrykket gevaldigt ud som en slags kalejdoskopisk rundtur i det pastelkulørte årti. (Soundvenue)

Lån cd’en her

 

The Blue Van – Letters

Siden 2014 har et af vores fremmeligste rockorkestre herhjemme – drengene i The Blue Van – valgt at tage tidens tendenser ved hornene og primært fokusere på singleformatet. Det er der kommet ti fremragende sange ud af – sange, hvor brystet er skudt godt frem, og blodet bruser i årerne. Heldigvis for os fans af det fysiske format har bandet nu valgt at samle herlighederne på en overdådigt flot udgivelse bestående af intet mindre end to vinyler (en med de ti nye sange og en med sjældenheder), en cd, en dvd, en bog, en koncertbillet plus det løse i form af diverse artprint. (Gaffa)

Lån bokssættet på biblioteket

 

Animal Collective – Painting With

Det er et overvejende fornøjeligt album, der også tæller aktiver i de egenrådige vokaler, og som nok en gang demonstrerer, at Animal Collective hører til de fremmeste eksponenter for psykedelisk og eksperimenterende pop. (Gaffa)

Lån cd’en på biblioteket

/Thorlund

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: