h1

Nyt på hylderne – april 2016

maj 4, 2016

Lust For Youth – Compassion

”Mutationen sker igen på Lust For Youths nye album ’Compassion’. Denne gang mindre drastisk – nærmere som en puppe, der bliver klækket, hvor noget nyt og levende kigger forsigtigt frem. Det er den følelse, det generte hit ’Display’ emmer af – som en ud-af-det-blå-passage til varmere og mere sjælelige vinde end nogensinde før i slipstrømmen af drømmende og alternative popvæsener som Kate Bush og Cocteau Twins.” (Soundvenue)

Lån cd’en på biblioteket

 

Bisse – Happy Meal

”Musikalsk befinder Bisse sig på ’Happy Meal’ et sted omkring 80’ernes new wave med et par afstikkere til en mere nedtonet singer/songwriter-formel, men han gør det uden entydigt at falde inden for nogle af kategorierne. Hans mesterlige omgang med det danske sprog peger på C.V. Jørgensen og Lars H.U.G. som forbilleder, mens diktionen til tider minder mere om Talking Heads’ David Byrnes freestyle-agtige tale.” (Soundvenue)

Lån cd’en på biblioteket

 

Ray LaMontagne – Ouroboros

“Der er strammet op på sangskrivningen, og intensiteten får fuld volumen…Selvom Ouroboros ikke skulle finde vej til radiostationerne, har Ray Lamontagne begået en af årets hidtil bedste plader, hvor han er tilbage for fuld styrke.” (Gaffa)

Lån cd’en på biblioteket

 

PJ Harvey – The Hope Six Demolition Project

”Med ’The Hope Six Demolition Project’ springer Harvey ud som omstrejfende samfunds- og samtidskronikør, en rejsende i social uro og global konflikt, men (heldigvis) også de ting, der knytter os sammen i familier, kulturer og – på tværs heraf – som mennesker…Harvey konfronterer håbløse politikere og svære livsvilkår, men hun ser og genkender også kimen til lys og liv overalt, hvor hun retter blikket hen. Mod de små ting og mod en større sag. Hendes kunst er et billede af verden. I lyset fra en nedadgående rød sol”  (Soundvenue)

Lån cd’en på biblioteket

/Thorlund

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: