h1

Nyt på hylderne – maj 2016

juni 6, 2016

Tim Hecker: Love Streams

Man behøver ikke nødvendigvis at lade sig narre af albummets titel – her er ikke tale om bløde kærlighedsballader svøbt i sirup og Michael Bolton, men derimod om instrumentalmusik, som placerer sig et sted mellem ambient og electronica, her og der udstyret med sporadiske kor-agtige passager samt en smule støjmanipulation.(Gaffa)

Lån cd’en på biblioteket

 

Brian Eno: The Ship

Med The Ship har Eno begået et album, der på den ene side næsten skamdyrker de ambiente dyder, som man i høj grad forbinder med netop Brian Eno, men som også trækker spor i andre retninger, især i kraft af de vokale passager, hvilket skaber et resultat, der både hviler i og er i konflikt med sig selv på en ret interessant facon.(Gaffa)

Lån cd’en på biblioteket

 

Thåström:  – Ungefär så här

Den særegne svenske rocktroubadur Joakim Thåström´s  karriere strækker sig helt tilbage til slutningen af 1970erne, hvor manden slog sine folder i bla. Ebba Grön og Imperiet. Siden 1989 har han dog primært markeret sig som soloartist.  På Ungefär så här samles således samtlige soloalbums, hvor især de seneste tre fremstår blandt den vigtigste og bedste nordiske rockmusik hidtil i dette årtusinde!

Lån samlingen på biblioteket

 

Dizzy Mizz Lizzy: Forward in reverse

Det er et rigtig godt og velproduceret album, der bare kræser for dine ører. Det tunge skyts havde de desværre allerede skudt af i form af de to singler, men der var stadig masser af overraskelser at finde, ud over de to fantastiske numre. Det når dog ikke op på samme højde som deres debut, men det helt sikkert mere end bare godkendt. Dette album kunne vi ikke have været foruden.
(heavymetal.dk)

Lån cd’en på biblioteket

 

Travis: Everything at once

Få ting er så sikre som klangen af Dougie, Neil, Andy og Fran. De fire skotter fra Travis har nu gennem snart 20 år leveret velklingende og let indiepoprock, og dette ottende album er ingen undtagelse….. Der er ingen nye boller på suppen, eller vilde og radiovenlige hits for den sags skyld. Sympatiske sange af verdens rareste skotter. That’s it. (Gaffa)

Lån cd’en på biblioteket

/Olsen

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: