h1

Nyt på hylderne – juli og august 2016

august 29, 2016

James Blake – The Colour in Anything

James Blake er med “The Colour in Anything” trådt op i en liga for de ganske få, der kan skabe dramatisk stor kunst med udramatiske virkemidler. (Soundvenue)

Lån cd’en på biblioteket.

Kevin Morby – Singing Saw

Den 28-årige Morby’s tredje soloalbum. “Melodierne er drømmende flotte, arrangementerne til at gå på opdagelse i og de eksistentielle tekster poetiske” (Politiken)

Lån cd’en på biblioteket.

Baby in Vain – For the Kids

Det her er det musikalske svar på en gang læsterlige klø: Fem omgange i ringen, så sveden springer af panden og bisserne borer sig ned i tandbeskytteren. Fra første til sidste sekund er der dømt drævende, drøje nyrehug, så man som lytter ser sol, måne og stjerner, ganske enkelt. (Soundvenue)

Lån pladen på biblioteket.

The Monkees – Good Times!

The Monkees er tilbage i stor stil med en samling catchy popsange. Man henføres til de glade 60’ere. Nerven, sounden og stemningen er intakt!

Lån cd’en på biblioteket.

The Neon Demon – Soundtrack

Nicholas Winding Refn og komponisten Cliff Martinez arbejder endnu en gang sammen på “The Neon Demon”. Virkelig et match made in heaven.

Lån cd’en på biblioteket.

Bat for Lashes – The Bride

Bat For Lashes er en rigtig albumkunstner, hvilket understreges med den nye konceptagtige plade, der kredser om kærlighedens glæder og sorger. (Jyllands-posten)

Lån cd’en på biblioteket.

Plaid – The Digging Remedy

Ikke de store nyskabelser fra IDM-veteranerne i Plaid, men melodisk electronica af høj kvalitet.

Lån cd’en på biblioteket.

The Pink Floyd – The Piper at the Gates of Dawn

Pinks Floyds debut genudsendt i remastered udgave på vinyl. En milepæl indenfor psykedelia med en sprudlende Syd Barrett, der endnu var på sit kreative højdepunkt.

Lån pladen på biblioteket.

/Thorlund

 

Skriv en kommentar