h1

Nyt på hylderne – September 2016

oktober 10, 2016

The Beatles: Live at the Hollywood Bowl

Et forbandet godt lille rockband – midt I infernoet….hér kan man trods skriget (fra publikum) høre, at de fire var et forbandet godt lille rock-band. De er blot 80 sekunder om at sætte skabet på plads fra start med Twist and Shout, og så skiftes John, Paul, George og Ringo ellers om hovedrollen i den speedede gennemgang af de tidlige hits m.v. (Gaffa)


Lån cd´en på biblioteket

Folkeklubben: Slå Flint

Og her kommer så, efter knap to års ventetid, tredje album – hvor charmen og poesien i dén grad er intakt gennem ti nye sange… leveret med uimodsigelig gadecharme, vid og ømhed – og som sådan Folkeklubben, som vi er kommet til at kende dem. Absolut fremragende. (Gaffa)

Lån cd´en på biblioteket

Angel Olsen: My Woman

Singleforløberne syntes at varsle et stilskifte – og et potentielt mainstream-gennembrud – for Angel Olsen, men ’My Woman’ glimrer som et dybdeborende og introspektivt album, hvor Olsens baggrund i indie og folk lever videre, men i en forfinet og afpudset udgave, der kun giver hendes fremragende stemme endnu bedre betingelser for at tale direkte til lytterens hjerte (Soundvenue)

Lån cd´en på biblioteket

Nick Cave: Skeleton Tree

” Nick Caves 16. album vil uundgåeligt blive vurderet i lyset af hans personlige tragedie…Melodisk er det ikke Caves stærkeste værk, men det ville omvendt heller ikke passe til disse sange, der naturligt søger mod det nedbrudte, et sted, hvor orden og pænhed ikke giver mening.” (Soundvenue  )

Lån cd´en på biblioteket

Trentemøller: Fixion

” Trentemøller fortsætter sine ekspeditioner ud i detaljemættede auditive riger med plads til melodier og hooks samt klædelig afveksling mellem afdæmpede stunder og energiske momenter.”(Soundvenue)

Lån cd´en på biblioteket

Lisa Hannigan: At Swim

At Swim er en af de plader, der er skabt på en helt særlig fornemmelse for stilhed. Det første nummer minder mig, stemningsmæssigt og melodisk, om danske Agnes Obel, der også i høj grad mestrer den musikalske dans med stilheden. Og pladen åbner op for et blødt, organisk, akustisk rum. Et rum, hvor nogen med rund hånd har strøet får ud over de dybgrønne, græsklædte bjerge, der fører ned imod en dyb og eksistentielt uudgrundelig bjergsø.(Information)

Lån cd´en på biblioteket

Blood Orange: Freetown Sound

Rent musikalsk dyrker Hynes stadig den retroæstetiske 80’er-lyd, men hans brug af musikalske referencer på Freetown Sound fremstår både intelligent og alsidig. Albummets fremstillingsform kan bedst beskrives som en helstøbt lydcollage, hvor Hynes hapser musikalske brudstykker her, der og alle vegne, så længe de passer ind i hans overordnede vision (undertoner.dk)

Lån cd´en på biblioteket

/Olsen

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: